Echt wel meer dan kwetsbaar

Bovenaan mijn blog prijkt sinds jaar en dag mijn zelfbedachte leuze: ‘meer dan kwetsbaar’. En dat ik ben echt, ik ben meer dan kwetsbaar. Maar waarom schrijf ik dan enkel over kwetsbaarheid en ziekte? Geen mens die het weet. Misschien onzekerheid? Er zijn heel wat jaren geweest dat mijn leven enkel uit kwetsbaarheid en ziekenhuizen bestond. Maar nu is dat niet meer zo. Dus het wordt tijd om ook over andere zaken te gaan schrijven.

Er zijn heel veel zaken die me interesseren. Kunst, ecologie, fotografie, literatuur, poëzie, geschiedenis, talen, dieren. Enzovoort. Genoeg zaken om over te schrijven, toch?

Daarom gooi ik de blog (deels) over een andere boeg. Dat er een nieuwe lay-out is, hebben jullie vast al gemerkt. Maar ook de inhoud wordt anders. Ik zal meer zijn dan kwetsbaar, over meer schrijven dan kwetsbaarheid.

Want ik ben echt wel méér dan kwetsbaar.

1 reactie

  1. Bart Meeus schreef:

    Beste Julie, ik heb het plezier gehad je te leren kennen, en ik kan even met de deur in huis vallen en zeggen dat jij zeer zeker “meer dan kwetsbaar” bent. Deze blog is daarvan getuige, bookmarked! Het netwerk van ervaringsdeskundigen in regio Noord-Westvlaanderen heeft zich trouwens herdoopt tot “Netsterk” – een netwerk van mensen die hun kwetsbaarheid inzetten, dat maakt hen niet kwetsbaar maar net sterk 😉
    Het is juist de kern van de herstelvisie van niet van de kwetsbaarheid te vertrekken, maar van (zonder ze dood te zwijgen) de vertrekken van de mogelijkheden en krachten die we allemaal hebben, en daar uit te halen wat kan. Dat ga jij zeker doen, heb ik het gevoel. Keep trucking!

    Like

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s